Oh då, slag på fingrarna :-)

Det var visst två veckor sen det blev en uppdatering här. Men vi har haft fullt upp med hus å trädgård :) Ska bli skönt när de är klart, mycket att fixa i rabatterna. Vädret har varit underbart å uteleken har varit oändlig :) Vi är nog lite av en ute familj! Men nu står fokusen på att packa väskorna till Thailand :) åker på torsdag så svärfar kommer hålla ställningarna på djuren här hemma. Igår kom Aminas kusin Allis å hälsade på å lekte medans vi vuxna satt i köket å snacka skit!
Amina å Daniel har två dagar kvar på jobb och dagis :) Sen är de semester i 2 veckor med min familj å mormor :) Så blir å handla de sista idag om jag har tur att pengarna kommit in på kontot :) Sen är de lite till som ska packas. Daniel måste godkänna sa han :P Haha
Skönt ska de bli å kameran åker med såklart :)) Ses när vi kommit hem!!

Puss&Kram


Mysiga söndag =)

Denna första söndagen i mars började med SOVMORGON :) till nio blev de sen kunde jag inte sova mer... Men väl nere möts man av en superglad dotter! Å en trött gubbe i soffan ;) Amina ville vila lite så de blev lite joggi i hennes mage å sen sängen. Sen bär de av till Monica på lite eftermiddags fika. Trevligt å gott :) Blev en tur in om Max för att äta lite middag. Frågade Amina om hon ville ha hamburgare, då svara hon "mmm macka" underbara unge! Amina fick ett glas i sin Maxbox med Tom & Jerry. Så väl hemma blev de bus sen sängen för snutta:) Så då blev de å plocka undan helgens lathet inomhus :) Så ny slipper man alla sakerna imorgon bitti så man i lugn å ro utan stress sätta sig på cykeln å cykla lite en mil tror jag de får bli minst :) Nu ligger jag i soffan å väntar på att BB ska börja å älsklingen är i källaren å meckar. Så snart ska vi äta lite chillie cheese som vi inte orkade innan, de får åka en tur i fritösen först..

Puss&kram


Trädgård :-)

Gud.... Vad jag älskar att ha trädgård !!!
Visst där är en del å göra men de går framåt :) Igår var älsklingen hemma för han hade varit hemma i torsdags med förkyld som attan. Men efter Amina kommit hem ifrån dagis å vi fikat lite så släppte förkylningen för han. Så då passade vi på att gå ut i de fina vädret, busade lite med Amina sen var de dax för henne å vila :) Så hopp i vagnen.. Där låg hon i solen å vila gott :)
Så jag passade på att göra vid inne i uterummet. Nu går de å sitta där å fika å äta :)... Fick skrubba soffan som stått ute. Sen åkte mullvads högarna väck, man vill ju inte ha en puckelpist till gräsmatta inte... Först så gasade vi mullvadarna:) Sen kratta ja å Amina ut dem. Då kom svärföräldrarna på kaffe å fika i vårt uterum :) Sen åktes där traktor som Amina älskar :) På kvällen kom hennes mormor, morfar, moster och morbror å grillade å åt gott.

Idag så började dagen med frukost framför tvn :) Sen körde vi till Aminas farmor å farfar för att hämta lite plattor till en rabatt som vi håller på att göra om. Blev lite gungande för Aminas del vilket hon älskar. Å vi har ingen än :( Sen körde vi hit å grillade korv till lunch. Älsklingen tvättade trädäcket å jag började med att ta bort några buskar som skulle väck så jag kan görs en rabatt av de. Amina vilade i vagnen å vi satte full fart :) Fick ta hjälp av traktorn å älsklingen å ta bort buskar. Och Amina fick åka traktor idag igen. Blev bad för snuttan, mat å sen ostbågar. Så nu ska jag göra välling till min lilla tröttis.

Puss&kram


Premiärer

En lugn dag.... Lämnade Amina på dagis, hon sprang in som vanligt :) Sen var de frukost hos svärföräldrarna och älskling var hemma ifrån jobb då han är krasslig. Så han var oxå där. Blev en lugn eftermiddag med mys i soffan för Amina å Daniel å jag städade, torkade även av luckor/lådor i köket. Vitt kök och Amina=små hand avtryck här och var :) Sen körde vi å hämtade transporten å
En tränings cykel som jag ska låna. Amina fick testa sin blivande lekstuga, dö kul tyckte hon de va :) Å jag tog en tur på cykeln nu ikväll blev 1,5 mil på 34 min, vilket jag tyckte var bra :) tiden går när man tittar på tvn samtidigt! Blev en dusch på de å nu lite BB sen sängen :)


RSS 2.0