Strömavbrott

I Söndags drog stormen in! Ja och strömmen gick vid kvart i nio på kvällen! Kom tillbaka mellan 5-9 på kvällen dagen efter! Men vi reda oss jag och Amina! Värmeljus och en radio är allt man behöver och en himla massa leksaker! Tur hon fick nya i helgen! Svärmor och Svägerskan S kom och titta till oss, då de inte fick fatt i mig, går ju inte å ladda en telefon när de inte finns någon el! Svärmor bjöd på mat och passade Amina en stund medans vi hämtade lite möbler i H-Holm som
Någon ville bli av med, en säng och en byrå. När vi kom hem på kvällen så var strömmen tillbaka! Och det var varmt och skönt i huset när vi kom hem! Så strömmen hade nog varit tillbaka en stund!

Puss&Kram


Ett års helg :-)

I fredags blev vår lilla tös Amina 1 år! Ett år går fort när man har roligt:-) Blev en dag med shopping på Maxi och ÖB. Sen lunch med älsklingen på McD. Sen hem och fixa tårtorna till helgens kalas:-) Av oss fick hon 2 stk Fifi dockor och en film. Underbart å se henne så glad! Igår var de kalas för fastrarna och kusinerna. Mysigt å ha alla här hemma men ljudnivån är något helt annat! Amina fick saker som låter, gud vad hon tyckte det var kul å få paket! Dagen resulterade till att hon sov till tio idag! Idag kom hennes mormor, morfar, moster, morbror, Linn, g-mormor och g-morfar. Mysigt med en lugn söndag! Hon fick en rosa bobbycar, och massa andra roliga saker! Hon var så trött idag så tio över 7 ville hon sova, de fick hon oxå! Så nu sitter vi här i skogen och lyssnar på stormen som härjar här ute! Strömmen har gått några gånger men kommit igen. Men nu gick den sin väg, men kom igen! Får se hur denna kväll slutar, kanske lite mys i sängen med levande ljus :-)
Puss&kram


Kaos Tisdag!!

Igår var en kaos dag för oss, inget gick som de skulle i början på dagen iaf!
De börja med att Daniels ljuse på moppen gick sönder, som tur var sluta de fungera precis utanför maskinhallen. Så de var bara å palla sig upp från sängen å väcka Amina å köra han till jobbet. Sen när jag å Amina skulle köra till byn för BVC och städa lägenheten så glömde jag hennes väska. Men BVC blev de ju och Amina vägde 10500 och var 77 lång:-) sprutor var oxå på menyn. Hon tyckte de gjorde ont men när hon fick ett par klistermärken blev allt bra igen! Hon är så duktig vår lilla stumpa! Efter de blev de att köra hem, kunde ju inte låta henne vara utan fika innan hon skulle vila middag. Så jag å Daniel körde å städa lägenheten på kvällen när Amina sov , så farmor och farfar var här å passa henne. De var nog inte jobbigt precis hon sov ju😜Så nu är lägenheten färdigstädad. Bara uteblommorna kvar å hämta i trappuppgången ! Blev fläskfilé å pot.gratäng till middag igår:-) Älsklingens önskan! Idag fick jag lite sovmorgon till 8.10 var ett tag sen hon sov till över 8 . Så vi har busat å käkat frulle. Snart dax för Amina å vila middag! Då ska här städas lite, tvättas och ställas ordning bland kartonger så de kommer på sin plats! Behöver inte tänka på vad vi ska ha för middag för svärmor bjuder på ärtsoppa ikväll😃 Amina stortrivs i huset!

Puss&kram


Inflyttade

Så nu är vi inflyttade å nästan utflyttade ur lägenheten. Bara lite städning kvar. I huset är de mycket kvar! Men de är saker som inte syns, tur att de är instoppat i ett rum. Katten har hittat sitt krypin. I ett skåp i de gamla köket. Vi fick parabolen å fungera med hjälp av Ola. Ja Sara å Vincent var oxå med. De ville ju se hur vi hade fått de nu efter en dag! Skönt att de funkar så jag slipper se Iggle piggle filmen imorgon igen med Amina. Hennes första natt var nog bättre än våran. Så ovant tyst men ack så skönt! Imorgon är de dax för ett besök på BVC för Aminas del, blir spruta. Sen ska vi åka å städa.

Puss&kram


Sista fredagen...

Idag är det fredag å de gillas skarpt!!
Började med lite morgon mys med Amina☺ Sen blev de en tur till CG var där 9,20 trodde de skulle vara lugnt de hade bara haft öppet i 20 min men ikke! Där var inte en enda familje parkering ledig, sen var där fullt på handikapp med. Mycket pensionärer ute! Men jag fick handlat de jag skulle! 😃 Amina är så duktig, blev förvisso lite uttråkad men hon fick handellappen å leka med! Sen blev de en promenad med Loppan😉 sen var de å få i Amina lite fika men nä, hon ville ha välling. Å de fick hon! Jag har fått gjort en massa nu när hon vilar:-) Blir ut till huset sen med lite saker å så. Ikväll blir de lite mys. Först Vampire Diaries sen Idol😃 underbar kväll😍

Puss&kram


Sista torsdagen

Ja idag är de sista torsdagen i lägenheten:-)) Underbart! Nästan allt är packat, bas lite i köket, badrummet å våra kläder kvar. Så idag är jag trött, fick mycket gjort idag iaf:-)
Daniel jobbar enda till sex ikväll, men imorgon slutar han 4. Då ska vi ut i huset å de ska visa oss med eldningen å så,.. Jag och Amina ska handla lite flyttfika tills på lördag så vi inte svälter. Så idag blev de en tidig middag för Amina, å snart blir de lite banan för hennes del så hon klart sig tills hon ska äta sin välling.

Puss&kram


Morgon

Ja idag är de onsdag, sista onsdagen i denna lägenheten :-)) På lördag gäller de! Å då ska julgardiner å dyligt upp:-)
Idag blir de förhoppningsvis lite packande:-) Sen kommer Maria oxå en sväng på besök! Sjukt länge sen! Jävla hund som man måste bråka med så hon tar sin penicillin. :-/ drygt! Men men.
Nä dax å byta en bajs blöja;)

Puss& kram


Mysdag

Idag har vi bara myst,!
Blev en tur till Vicke för att fotografera hennes "lille" kise ( maincoun ) eller hur de nu stavas. Blev faktiskt nöjd med fotona! Sen blev de en promenad hem, upp hämta Loppan å vidare på promenad. Hem å få något i magen på Amina, sen bakades här bröd:-) Pappa vill ju ha hembakat bröd på jobbet! Eller ja praktiken. Där han är för andra dagen. Känns lite konstigt att inte ha han hemma hela dagarna, men jag vet ju att mår bättre av att få göra nått:-) Så man får hoppas att de vill anställa han sen!! Maten är förberedd så gott som ska bara koka pasta å värma såsen. Blir pasta med ost och skinksås:-) Han varnade igår kväll att han skulle sätta igång sitt x-box så fort han kom hem. Han har ju inte fått spela sitt forsa 4 som han fick av Amina i fars dags present :-) Nu kommer han nog om ca 30 min kan jag tro!

Puss&Kram


Fredag

Denna fredag blev som en vanlig dag!
Bus på förmiddagen, en bråkig dotter som vägra äta sin gröt men med många om och men så slank en del ner . Sen somna hon gott i vagnen å sov i över 4 timmar!!! Fick ta in vagnen vid halv 4 för tyckte hon börja bli lite kall om handen (vantar på) visade sig att jag hade rätt ! Men hade jag inte tagit in vagnen hade hon sovit längre! Men fick en del gjort, städning, tvätt å fixa maten. Blev grytstek:-) fick ju koka lite äpplemos till de:) Gott som sören blev de! Sen blev de soffmys innan de. Var läggdags för Amina. Nu ligger ja i soffan med älsklingen väntar på att Idol ska börja igen. Ut med Molly eller André !!!!

Puss&kram


Skogen :)

Dagen började med lite sovmorgon:)
När det var dax för Amina å sova middag så gick vi bort med henne i vagnen till farmor, sen körde vi ut till huset! Älsklingen skulle fixa en moppe men den starta inte. Jag och Loppan gick runder å mös i skogen och runt om huset. Jag bara älskar de!
Det som är lite tråkigt är att Amina har lite matvägtan just nu. Bara välling går ner:/ Men korv går tydligen ner, så en halv tjock korv mumsade hon i sig!:-)

Såhär mysigt kommer vi bo om en vecka:-)


Julgardiner

Beställde julgardiner till nya köket innan ikväll. Så blir de när man flyttar ifrån ett kök med ett fönster till ett med 4 fönster. Fick ju en "julklapp" av Jotex, 150kr i rabatt:) 366-150=216 helt underbart!
Imorgon blir de IKEA med mamma för att inhandla lite grindar till trappan så Amina inte kryper upp för trappan.


Packa,....

Här packad de å packas, känns inte som att man har packat så mycket, men de är en del! Men vitrinskåpet å dvd hyllorna är tömda å lite tavlor är packade. Rätt mycket i skåpen oxå. Så nästa helg så blir de flytt :-))


Yes en blogg.se app:))

Äntligen har de kommit en Blogg.se app:)) Skönt, var lite klyddigt annars å blogga via iphonen. Men nu jävlar😄
Såg att de var senast i augusti jag bloggade senast. Har hänt en del sen sist faktiskt!
Vi har fått en ny familjemedlem: Loppan vår lilla blandrastik (rottis, labbe & bordercollie). Hon följer med huset som vi ska hyra. Där vi har börjat flytta ut kartonger å småsaker, de är inte riktigt klara med sin utflyttning. Sen har de tillkommit 2 nya små krabater i släkten med. Ellie som föddes i augusti (Aminas kusin), Sunna som föddes i oktober (min kusin). Så är lite irriterad på Ica att där inte var några bananlådor idag:( Men men där är säkert imorgon:)
Amina blir ett om 18 dagar:))

Puss&kram


RSS 2.0