Sommar värme:))

Då har de varit varmt å skönt några dagar nu=) Underbart! Dagarna har spenderas borta hos Aminas farmor och farfar, här blir ju för varmt i lägenheten efter 1-2:( även om vi har allt öppet! Men så är de när hela lägenheten är på solsidan:/ Men men. I måndags var vi på ÖB å köpte plåthinkar som ska agera krukor :) en baby blå, en ljusrosa och en naturvit:) har planterat om våra gräsliga gröna strå blommor som stått i våra sovrummsfönster till 2 lite större som kan stå på balkongen, i ett försök att ta dö på dem:p Tycker de är gräsliga, haha! Så nu fattas där bara ett bord å stolar, men de får vänta tills nästa månad. Tjusigt kommer de å bli:) Tisdags var vi borta hos Aminas farmor å farfar då Daniel skulle polera deras bil, så blev en massa bus. Vincent kom oxå så då fick de bli en promenix mer till Café o Maten för lite mjukglass:) gott! Viktor och Filippa kom oxå men då var de tid för oss att gå hem. Blev en tidig kväll för Amina som var trött som bara den! Igår var vi där borta igen, då skulle de klippas lite häck. På eftermidddagen blev de ner till Aminas mormor och morfar för jag skulle hjälpa dem att ta in hö. Jobbigt men mysigt å åka hölass:) Amina var kvar hos mormor med pappa å bara mös:) När vi kom tillbaka så blev de mat, grillat:) GOTT! Amina mumsade på några pommes. Sen blev de mys i soffan, då passade hon på att läsa en Ullared tidning:p Den var ju i några bitar när hon var klar:) Blev en sen kväll, men hon sov ändå till 8 idag vilket jag godkänner! Var alltid 7 innan. Men nu sover hon till ungefär 8. Kan baro på att vi tagit bort en av hennes vilor, inte tagit bort men Amina vill inte vila på förmiddagen längre, på gott och ont! Ibland var de skönt att gå å vila när hon gjorde de:) Får bli å starta datorn en dag så man kan lägga upp lite bilder, blir mycket trevligare då:) Vad som händer idag har jag ingen aning om faktiskt:p Hej svejs!

Midsommar helgen =D

Midsommarafton firades med min sida av släkten i år! De gick stapeln i Tekomatorp. Trevligt med kallt, haha verkligen en svensk midsommar:p Men god mat blev de iaf:)) Amina fick en kompis oxå, lilla Nova! Kvällen slutade vid elva då vi körde hem. Igår blev en lugn dag, men slutade med en underbart god middag som min underbara Älskling gjorde:) Har varit på syrrans kalas idag, alltid kul å träffa släkten :) Blev en sväng in om Eslöv å träffa Sara å Co. Väl hemma slängde ja Amina i sängen, Daniel i soffan framför Xboxet, katten hamna ute och jag satte igång å städa å diska! Där var fan inget roligt på tvn idag så fick bli å göra de istället, så är de gjort inför morgondagen :))

Helgen

Då har ännu en helg gått! Nu är de midsommar nästa, veckan efter bär de av på mini "semester" till Ullared med Mamma, Pappa, Emma, Mormor & Morfar :) och min lilla familj såklart:)) Fredes blev de lugnt å skönt, Hämtade Aminas bilstol son hon fick prova i lördes, så de kan nu sättas i bilen när vi orkar;) Kvällen blev lugn, Louise och Rickard kom en sväng på lite kaffe:) Lördagen spenderades hemma i lugn och ro, masa film och bus, Amina utforskar lägenheten mer och mer nu!! Hon har upptäck hallen nu med alla skorna! Men hoppegungan är fortfarande en riktig favorit:) På kvällen åkte vi upp till Hässleholm å tvätta bilen, då sov Amina gott i bilen efter att ha fått pyjamas å välling här hemma innan vi åkte klockan var ju över 7. Sen blev de film å gottis med Louise och Rickard:) Igår åkte vi ner till Aminas mormor och morfar för att kolla när min syster tävlade i Eslöv. Blev bara en rosett denna gången, Attans nedslag, bommen låg å gungade i hållaren men olyckligt vis så åkte den i marken:( Men hon var nöjd ändå! Amina trivdes bland alla hästar å människor å några hundar. Hon upptäckte Princesses tyglar å ville hålla i dem när Emma stod still:) På kvällen blev de potatis, järpar å gräddsås! De gillade Amina jättemycket! Vi alla satt å skratta åt henne, för efter varje sked hon fick utbrast hon i " mmmm mmmm " hon är bara för go vår lilla tös! Mys i soffan blev de med å hon fick leka med en ballong som hon busa:) Hon börjar bli stor vår lilla loppa:) Bilen blev polerad å fin oxå! Min älskling är duktig han!! <3 nästa vecka bli Amina 7 mån! Som tiden går fort. Men de blir bara roligare å roligare, nu händer där ju något! Jaga katten, kravla runder över allt,( pappas förstärkare m.m. är intressant:) hon kan ju leka på ett annat sätt nu när hon sitter:) Nä nu ska de lekas en stun till innan vi ska in å väcka pappa i sängen! Blir nog en tur till Aminas farmor å farfar idag:)

Veckan

Denna vecka har flugit förbi alldeles för fort tycker jag. Men förvisso har det varit skönt för Amina har varit lite tandsjuk som jag kallar de, feber, gnällig å snuvig. Hoppas där är någon son tittar fram snart:) Nu sitter hon själv å leker på golvet, vilket hon gillar:) hon har börjat me att kravla sig fram, så hon kryper näsan! Igår hände en fräck sak! När Amina fick lite burkmat igår så kom pappa hem, då vände hon sig om och stränge ut handen å sa " haaah ", sen vände hon sig om och fortsatte äta. Precis som att hon skulle säga hej till Daniel. Vi dog ju nästan av skratt;) Idag sov hon till 07,50 :) fick in å ge henne nappen vid sex. Trodde hon inte skulle somna om, men tur hade jag! I måndes köppte vi ny bil:) En Saab 9-5 2,0t med 220 hk, så steg 1 trimmad är den. Det som var slitet inne i bilen var växelknoppen, haha. Fint skick å fullservad var den:) jag är nöjd med den å super härlig är den att köra! Det blev ju Ullared i tisdags med Sara. Kul son attan hade vi:) Riktigt roligt att få komma iväg lite, men såklart sakna man de där hemma. Men de får följa med när vi ska alla dit:) Fick handlat en del till Amina men hitta inga shorts, där var bara massa kjolar! Vill ha shorts nu när hon ska krypa, känner lite att kjolar inte är så smart å krypa i. Blev lite leksaker med! Bara ett linne till mig själv å strumpor till Daniel. Men idag är de lördag så vi får se vad som händer idag, hoppas på något kul iaf:))

Nytt

Igår var en lugn dag faktiskt, men det hände en del.
Bilen blev såld, äntligen!! Vår Lancer var förliten tyckte vi! Även om den var en kombi så var den en liten:P
Tjänade 13 000 på den så man ska inte klaga!
Så de firades med lite Pizza på kvällen.
Så då ska vi bara hitta en bil nu. Vi har ju hittat en 9-5 -04=) Där han går ner reält i pris om de betalas med kontanter! Så den får man ju kolla på!
Vi kollade upp vad försäkringen skulle kosta..
Ca 5100/året om den står på mig
Ca 7000/året om den står på Daniel
Konstigt nog faktiskt.. :/ men men vi får ju ställa den på mig så sparar vi ju lite pengar iaf, å denna blir ju billigare än Lancern va å försäkra:/

Så då blir där pengar över till en Bilstol & säteskydd till Amina som är beställt, blev knappt 1800, gud vad jag älskar kampanjer, sparade minst 1000 kr=) http://shop.alltforforaldrar.se/resekampanj.html
Så de blev en Akta Graco Duoflex XTP :)


Å Daniel kommer att få sitt spel som jag lovat han, var typ kriterierna att jag skulle få åka till Ullared på tis!
Nä å de är inte för att vi sålt bilen jag ska dit! Detta bestämdes redan i April:)
Min kära Sara har ALDRIG varit där så vi bestämde att när skatten kommit åker bara hon och jag upp där å har en heldag tillsammans. Precis som förr=)
Ska bli roligt, ser faktiskt mest fram emot att ha en heldag med Sara så Ullared är bara en bonus=)

Igår var även Louise & Rickard här på en kopp kaffe framåt kvällen. Trevligt!
Så idag blir de kanske att åka å käka glass nån stans med dem senare idag=)



:))

I torsdags så var de Dax för älsklingen och pappa å åka till Sweden Rock Festival. Å se på Judas Priest! Jag var ju något avundsjuk faktiskt! Men de var ju deras födelsedags presenter, så de fick ju göra de själv! Men fick faktiskt en T-shirt :) Så den dagen spenderades med mamma å syskonen, mormor kom oxå en sväng när vi var där:) Det blev en massa bus, Amina blev trött! Senare på kvällen kom Louise å snacka en massa skit:) Igår var vi på ännu en student. Man mins ju själv när man tog studenten. Även om de ar 3 år sen. Oj vad tiden går! Men studenten var rolig å vi fick god mat:)) Nä så idag får vi se vad som händer i detta fina vädret! Jag ska iaf in å ta Amina nu som vaknat efter att ha vilat en stund:)

Varmt!!

Usch ja vad de är varmt! Alla tjatar om denhära oskan men inte fan har den kommit till Sösdala!!
Varmt å klibbigt är de, men de är bara å stå ut å inte klaga! Nu är de varmt iaf, å inte minusgrader!!
Även Amina tycker de är varmt, hon är trött å sover mycket, men vad ska hon göra?
Men de bästa är ju att ligga naken å busa=)


I Söndags var jag å fotografera syrran när hon tävlade, tur var att de fläktade lite=)
Hon fick en felfri ritt å sen kom hon 4 :)


Vi håller även på att sätta upp "fuskkakel" Träskivor med kakelmönster, i köket hos Aminas farmor och farfar, hoppas vi blir klara med de denna veckan, förhoppningsvis idag=)

Skatten ska ju oxå komma denna veckan, men fick inte så mkt som jag ville ha, efter alla avdrag jag gjort, men blev ändå mer än vad jag skulle få från början, så får väl vara nöjd, men ett par tusen till hade inte skadat;) hihi

Blir Ullared på tisdag med Sara:) får sänka kassan dit:P haha för ska ju dit med familjen början på juli oxå.=)

Lillebrors sudent=)

I Onsdags så tog min bror studenten! Dagen började med att fixa till hemma hos mamma å pappa för kvällens festligheter:) Amina passade på att busa med sina trummor.


Men tillslut blev klockan 5 å det var dax för Micke att springa ut!
Det var ju en hel del folk, men det brukar de ju vara på studenter:)


Sen fick han gå i studenttåget ner till trollsjön där de sulle hållas tal å deras åk väntade.


Sen åkte vi hem å väntade på att han skulle komma hem så vi kunde börja äta=)
Då var han rätt rund om fötterna å glad.


Kvällen slutade med ett bus ifrån Pappas å Daniels sida=)
De backade bak  hans bil å band fast den i elstängslet, så när han skulle ta i bilen så skulle han få en regäl stöt.
Men de blev inte så lyckat, där blev en bula i bilen å Micke märkte de dan efter:P

Igår var de bara å städa undan å sen var de bara å ta de lugnt i trgården, blev lite krocket med.
Amina låg under parasollet å kravla sig ut på gräset, inte skulle hon ligga på filten:P

RSS 2.0