Vad e detta?

Det är svårt att hålla allt innom sig, vill bara få allt ilska, ångest, frustrationer, oron och allt vill bara skrika bara ut å skrika, det är svårt.
Trodde jag hade brutit ihop tillräckligt många gånger men NEJ! Så är de inte!

 

Att inte få träffa den person som man älskar är hur jävla mkt som helst.
Vad har jag gjort vad e de för sraff!!
hade jag inte gått och lagt mig den kvällen hade detta inte hänt! Är de mitt straff? Att få vara borta ifrån den jag älskar? Att "göra" så att han skadar sig? Som leder till att jag mår dåligt? Faaan altså!!
Vill inte detta, vill inte må så jävla idiot dåligt, orkar inte de, trodde allt sånt var borta! Men ikke jag hade fel.

Men är detta ett test på om det är riktig kärlek? Va? Vad e de då?


Olycka

Att folk inte kan hindra En onykter person att köra cross eller vilket fordon som helst.
Nu såg ni hur det blev, ett brutet lårben och en tumme,.

Blev väckt inatt vid kvart i 3, då Louise ringer och säger att Daniel ligger på marken, SKADAD! Attans vad jag fick på mig kläderna fort bara 3 plagg + jacka och skor.
Kommer fram till olyckan ca 100 m från där vi bor, ambulanser och brandbilen. Ojoj vad mitt hjärta de bulta, Shhiit tänkte jag nu har de gått riktigt jävla illa. Å så var de med, Där ligger min sambo i fosterställning och har riktigt ont. Vi ska inte prata om hur han skrek när de skulle ha han upp på båren. Hans högra lår var runt som en fotboll och de hade blött ingenom hans jeans. Fy fan vad mitt hjärta de gick, stå där hjälplös å inte kunna göra ett skvatt.

Väl på akuten välkommnas man med hans skrik ifrån akutrummet där de drar isär hans ben inför röntgen. Han var så nerdrågad som bara den å tur var ju de. Upp till 1 röntgen då var han vaken på väg till 2a sov han sen när han kom ut därifrån så tjata han om att han var kissinödig. de roliga var att han ville stå upp, å de går inte när man har ett ben som är fastspänt och brutet. till nästa rum för att gipsa och sätta i en kateter så han kunnde göra sitt behov. Gipsade högerhanden pga hans brutna tumme. Sen var de bara å vänta å vänta tills han skulle få komma upp på ett rum. Halv 7 i morse fick vi säga hej då till varandra. De är besöksförbud på sjukhuset pga influensan, så då var de bara för mig att åka hem även om man inte ville så var man illa tvungen.

Orkade inte me de när jag kom hem så jag ringde min kära pappa som fick komma å hämta mig, så nu är man hemma hos pärorna och tar de lugnt, skönt med lite liv och rörelse runt omkring sig,.
Fick veta att tio i 4 var han på uppvaket och hade fått ihop skruvat benet och att han inte hade gips. skönt vem vill ha ett hort ben bredvid sig i sängen. men de hade upstått en till komplickation, hans hjärta började flippa . Åsså Shiitt, så hjälplös man är! Vill bara sitta hos han och hålla hans hand.

Är trött som ett svin nu, bara sovit max 2 timmar i natt, så blir nog att lägga sig tidigt ikväll.

November

Ojj nu e de ju november, som tiden går,.
En och en halv månad typ kvar tills de e jul, sen e de nyår,. Ojjjojjj, 2009 snart slut.

Julklapparna är på började och vissa inslagna, känns bra faktiskt, men nu står de faktiskt å tar plats haha ,.
Jag bara älskar julen, ska ha en mmini gran typ bara ta toppen på en gran, eller så får man se om man hittar en liten,. Åå så mysigt när de är julpyntat, men jag har en sambo som inte vill ha så mkt, men men,.

Ska till Ullared med mamma, mormor och mobro med familj=) hoppas bara de finns plats för Daniel, Ska prata med mamma, för vi är redan 7 pers som ska med, var av en bebis och en pojke på 3 år,.

De e faktiskt lite jobbigt att bara gå hemma, men har ju en underbar sambo så en dag är ju inte en annan dag lik som tur är =)

Har fått reda på att min Kusin Jenny ska ha barn nästa år samt min nest Kusin Jenny också ska ha barn,.


Så idag var jag ändå duktig och storstäda sovrummet och imorgon blir de resten av lägenheten med:D
De e ju jobbigt å städa men efter åt är de hur underbart som hälst:D

RSS 2.0