Helgen:)

Helgen började med myskväll hemma hos mamma och pappa med Tacos:) Amina fick grönsaker å kycklig (istället för köttfärs) i småbitar på sitt bord till sin stol(Ikeas). Hon tyckte det var roligt å äta själv, det gör hon annars med:p Alltid lika duktig:) sen blev de bus för hela slanten! Sen blev de nannedax, sista natten på golvet för denna gången:) Lördagen bjöd på 25 års fest ute hos Ola "bonnen". Blev god mat å så. Även trevligt snack:) Morbror Micke och Linn var barnvakter till Amina. Hon tycker ju om sin morbror så de gick bra! Hemma igen vid elva så det blev ingen lång kväll! Det var skönt att få sova i sin egen säng iaf:) Idag var vi borta hos Aminas farmor och farfar en stund. Blev lite fika med:) Goda mackor å tårta på de som Aminas faster Linda å kusiner kom med från igår. De hade kalas men hade varit knappt om tid om vi hade åkt dit innan. Sen bar de av till hennes andra faster Sara för ännu mer bus. Sen var lilla snutta trött men inte skulle hon sova ikväll. Tror de är hennes tänder + värmen som gör de. Men nu sover hon iaf å vi kollar på Norbit å äter kexchoklad:)

Jobbig vecka och huset:)

Veckan är inte bara påfrestande för Daniel. Även för mig, det är ju jag som får köra han till jobbet, börjar 23.00 å slutar 07.00. Det är ju tur att mamma å dem bor närmre. Så jag å Amina campar på ars en madrass på golvet:p Men vad gör man inte för pengar? :) men han jobbar inatt å 2 nätter sen får jag sova i min egen säng! Skönt!!! Över till något helt annat:)) var ute igår å pratade med dem vi ska hyra hus av hus å hus ett ställe. Ute i skogen supermysigt:) Så i januari flyttar vi dit:) Ska bli skönt, så Amina kommer ha hur mycket plats som helst:) Får med Loppan till huset (hund) så vi slipper skaffa hund på egen hand. Man måste nästan ha hund när man bor så ute:) Så nu vill man bara att tiden ska gå fort:) men 6 månader kan gå skitfort! Om 4 månader blir Amina ett år. Sen är de jul en månad efter sen en månad till max till vi får tillgång till huset:)

Mycket men ändå lite

Veckan har bara flygit fram! I lördags så var de firande av min underbaring, en mysig liten tillställning. Trött blev man men de var de värt:)) Söndagen spenderades nere hos mamma och pappa, vi satt här hemma och sa till varandra att vi ville göra något men ändå inte göra något och Amina var uttråkad. Så de bar ner där, där var även min mormor å hälsa på :) Vi åkte även ner där i måndes, då vi hade transporten med oss hem så älsklingen kunde ta ner lite saker till hans 900:) Blev en dag ute i trädgården:) Tisdagen blev lugn, var borta hos Daniels föräldrar å grillade å han städade bilen:) Då ringde mamma å berättade att hon beställt vår resa till Thailand i mars:) http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/phuket/kata-beach/phuket-kata-resort/?season=vinter-11-12 I onsdags blev de mys å en tur till Maxi:) I torsdags så fick vi reda på att ett par släktingar till Daniel hade köppt hus och att de skulle hyra ut deras andra! Där såg vi vår chans att kanske få hyra de:) Jo de var intreserade å hyra ut det till oss. Vi vill ju ut ifrån byn:) Vi bodde ju på landet som små:) Fast detta är i skogen men typ samma ju:p På kvällen kom Daniels syster och Aminas kusin Allis på besök en sväng:) Igår blev de en städning av lägenheten och en tur till City Gross. Märkte att de behövdes köpas blöjor! De är ju billigast där 89 kr för pampers & 99 för Libero :) Billigare än att handla med koponger någon annan stans. Idag så åkte vi å kolla på när min syster tävlade på hemmaplan. Blev en plasering i Lätt D +5. 3 plats:) i Lätt C blev de utanför plasering men felfria rundor:) Sen blev de bus hos Aminas mormor och god mat, lite starkt blev en aning för mkt svartpeppar i pot.gratängen men jag frågade mamma om jag skulle ta allt som var kvar i burken. Men gott var de:) Nu sitter jag å bloggar ifrån min ifjåne för de fins fan inget på dumburken å kolla på!

Äckel väder

Sikket väder de varit denna veckan. Det började fint men nu är de bara regn regn å åter regn! Nu är de mycke fix som ska göras inför lördag då min underbara sambo fyller 25:) Det måste ju firas med lite fest å god mat! Allt är iaf inhandlat men de ska göras oxå:p Men snart dax å fixa maten till idag! Biffar på oxfärs, pommes å beasås:)

Mys med min lilla familj:)

Igår så fick vi vår balkong oljad, så snart är den helt färdig=) (bara en oljning till idag)
Blev lite bus på dagen då Amina satte sig upp helt själv! =)
Så stolta vi blev ! Hon är så duktig, nu kryper hon ju med! så de går undan här hemma. Men de går fortfarande fortare å kråla fram när man har brottom=) Nu har vi även fått sänka hennes säng, för där är ju någon som kommit på att man kan ställa sig på knä:P


Vi fick även fixat en ny fönsterbräda, så nu ramlar inte katten ner å man behöver inte oroa sig för att blommorna ska åka i golvet=)

Vi var på Hörby marknad igår med. Mysigt med en tur ibland! Vi har ju en underbar dotter som är så dukitg! Inget gnäll eller så! Träffade på lite gamla vänner å så, träffade även några från byn med!
Amina charmar många har vi kommit på=) Mannen i godiståndet tyckte hon var bedorande! Så han sa att hon fick komma tillbaka nästa år å köpa godis av han! =) sen tog hon en tidning av en kille som hon fick av han! Det var ju bara reklam så han blev nog glad att där var någon som ville ha de, men kan tänka mig att han berättade när han kom hem! Blev lite fyllda muknar med! å Biggaroer=) Amina fick sina första foppisar med! Hon valde själv färg! Fick bli en Nasse å Kitty å sätta på dem oxå:)

Så här glad blev jag för dem=)

Idag får vi se vad som händer resten av dagen :)

Hej svejs!!

Ullared

Då har vi varit tre dagar på minisemester i Ullared å shoppat loss=)
Det är alltid skönt att komma iväg, även om de inte är så att de är allas semester val!
Men ska man till Thailand i vår så kan man ta en mini på sommaren :)
När jag mamma, Emma och Amina var ute och gick en sväng första kvällen så hittade vi Kjell med familj på sin gamla vanliga plats.


Blev lite mimigolf på kvällen där oxå, pappa 1:a jag 2:a sen Emma och mamma på 3, 4 plats.
Men de var ju lite konstigt i med att jag å pappa var lite i gasen med:P hehe
Amina vai i stugam med Pappa, g-mormor å g-morfar.
När vi kom tillbaka sov hon å de andra kollade på Metallica konserten i GBG på tvn.

Dag 2 ängnades åt shopping :) Blev en massa kläder till snuttan, gardiner, Polarid suncovers till mig å älsklingen endast 159 kr! De  går fan på ca 500 kr annars! Så de var ju ett klipp:)
Vi åt lite Thai, kina å suchi buffé till Lunch :) Gottit!
Kvällen blev lugn med god mat å så! Blev även lite bad i en eldad tunna 40grader=) Mysigt var de!
Amina har haft egen lekamrat i form av moster hela tiden! De tyckte hon om vår lilla prinsessa=)

På tisdagen blev de in å byta lite å handla de som skulle handlas till min Sara sen bar de hemåt till Sösdala!

Amina kör bil i sin Hukos Pukos=)

RSS 2.0