Helgen som passerat

Helgen var väl mysig i sin storhet. Hemma mys på fredagen med god smörgåstårta som min sambo ville ha. Fick iaf godkännt på den:) Här har ju varit Sösdaladagarna i byn med öl/mattält . Lördagens förmiddag/middag spenderades ute i byn. Sen bar de av på 25års/examens fest. Trevligt var de å innan de svängde vi in om mamma å pappa så Amina fick träffa mormor och morfar:) Men det blev mest bus med morbror. Helt plötsligt när vi var där så skriker min bror på mig att jag ska skynda mig i på hans rum, å de visade sig att det var så att Amina hade suttit en stund:) vilket inte kom som en överraskning. Men var kul att Micke blev så uppspelt:p Söndagen var mindre rolig!! Någon hade slagit in förarsidorutan på vår bil. Det värsta var att de stal inget! Utan det var bara för att förstöra inget annat! Drygt när sånt händer, de skulle ju komma någon å kolla på vår bil under dagen. Men som tur var ringde hon inte. ! Men de var bara å gå bort till hans föräldrar så han kunde ta bort allt glas. Sen ringde Vicke å ville ha hjälp med sin Iphone:) Blev en promenix dit å en kopp kaffe. Trevligt var de! Sen på kvällen bjöd svärmor på middag:) Just de de var ju mors dag igår. Fick ingen present men får en dag på Ullared utan gubbe å barn:) Idag ska de ringas försäkrings bolaget å sen ringa bilverkstan å få en tid till rutan:) Sen ska vi köra ner till Mamma å ha lite mordagsmys, blev ju inte så igår att vi kom ner där.

6 Månader

Idag 01,46 var de 6 månader sen Amina kom till världen.
De går inte att beskriva kärleken till henne!
Vårt älskade lilla busfrö:)

Dagen firades med att ta tåget upp till stan med Farmor :)
Blev en runda in på lindex, där hon fick en skitcool body:)

Blev även en fika på Bjärnors med:)


Om en stund kommer Sara och Anders  å hälsar på en stund å fikar=)
Ska bli kul var ett tag sen sist=)

Me&i å mys!

Idag var jag å Louise (http://Louaise.devote.se) på Me&i party.
Blev lite saker till Amina å mig själv =) Tyvärr har de inte saker till männen alltid!

Bland annat denna till Amina
Tyckter den var jättesöt:)
Blev ett par röda knickers som hon kan ha som långbyxor nu å sen som shorts=)


Efteråt blev de mys på balkongen med Louise, Älsklingen å Rickdard fick oxå vara med faktiskt :)


Bada, Grillkväll =)

Igår var vi å badade i simhallen med Amina för första gången.
Hon gillade de skarpt så här kommer lite bilder som bevisar de!=)








Ikväll var de grillning ute i Vetteryd hos Sara å Ola.
Mysigt värre vad de! Amina och Allis busade som vanligt=)

Bilder=)

Lite mysiga bilder:)


Bus med pappa är riktigt kul=)


Mys i vagnen när vi kollade på kosläppet=)


Pappa jag vill fotografera!


Bus hos kusin Allis=)


Allis=)


Bakning, BVC, mm,...

Igår var de 6 månaders kontroll för Amina hon blir ju 6 mån på tis:) Tiden går fort! Men roligt är de! Hon vägde 7780g & var 68,5 cm lång:) Snart dax för 6 mån fotografering, som vi ska fota själv ute i skogen hade vi tänkt! Har man en bra kamera så kan man göra de själv! Men man får ju ta många fler foton för att de ska bli bra:) Meb de är iaf gratis! Idag fick jag för mig att baka lite vaniljbullar:) Som min älskling frågat om jag kunnat göra de några gånger nu. Men nu är de gjort, å glad blev han:) Skönt att ha lite "egen" tid, Amina låg och sov gott i sin vagn där ute:) Hoppas på lite fot väder och värme så man kan sola lite på balkongen:) Som jag bara längtar att få fixa till å göra fint! Har städat halva balkongen för att där ligger lite bräder kvar son ska sättas upp vid soptunnorna. Men men till helgen får man hoppas på att de kommer vara borta:)

Underbara morgon!!

Vilken underbar morgon detta är!! Inte för att det är speciellt fint väder! Utan att få vakna utvilad, hon vaknade vid 6 å då var de bara å he henne nappen. Sen vaknade hon havl 8:) Det var faktiskt några dagar sen hon sov så länge! Skönt:) Så det har redan varit lite mys i soffan men Amina bestämde sig för att busa istället:) Å de fick de bli, idag ska de tvättas å diskas iaf. Får se om de blir en runda mad dammsugaren eller om jag bara tar å tortorkar golvet. Amina får nog sova middag inne idag, tycker de regnar för mycket för att ligga ute på balkongen i vagnen. Så då kan jag kanske pass på å fixa där ute lite mellan skurarna, så där blir lite klart iaf:) I lördags så invigdes tågen:) Helt underbart!! Så mycket folk där var:) Så de blev en mjukglass å sen fika hos Aminas farmor. Igår åkte vi till Aminas mormor å mös:) Hennes gammelmormor kom oxå på besök! Blev en massa snack, Amina fick busa en del. Men märkte att hon börjar bli lite främmande:/ Men de är ju sånt som händer. Hon hann busa så mycket så hon sov i tre timmar när hon vilade. Hon hade ju bara sovit en stund när vi körde ner till dem. Vi bestämde lite av sommarens "semester", de blir inte Lisseberg, bara mys i stuga på Ullared camping. :) Men kravet från min man var att de skulle hyras en badtunna:) Vilket vi gick med på! Vi åker ju inte iväg utomlans på sommaren utan vi gör de på vintern. Så det kommer att bli Thailand i vinter:) Igår kväll kom Louise och Rickard på besök:) <3 Nä nu ska de busas:)

Mördare?

Jag kan bara inte förstå folk som kan mörda! De första man ser när man går in å läser är att en 20 åring blivit knivmördad på Sergetstorg i Stockholm. Sen är en 65årig kvinna på Tenneriffa halshuggen:/ Vad håller folk på med?? Om de nu ska ta någons liv kan de lika bra ta sitt eget om de nu måste mörda någon!!! Låter de bra era jä•la mördare????? En sak till som är förjävligt är de med de björnungar som fick svälta ihjäl för att kostymnissarna inte kunde bestämma vad de skulle göra med dem. När där nu fanns någon som ville och har kunskapen att ta hand om björnarna. !! Det är ju inte viktigt med dem för de är inga husdjur! Men när en hund blir dödad av en varg, så är de värsta mord, åå de är så synd om dem. Men de är deras natur att skydda revir och ungar. Det gäller ju samma sak! Men när en människa slänger ut kattungar när de är för små är ok?? Vill man inte ha kattungar. Skaffa inte en hona, eller så sterelisera! Snart så kommer de en massa kisar över allt! De är oxå liv! Men när någon gör så med valpar så är de djurplågeri! Men de är de oxå med katter. !! Sen säger folk att katter klarar sig bättre, men hallå utomlans hår hundar fritt, innan vi hade de som husdjur klarade de sig själv! De gjorde alla djur!! Nu till något roligare:) Idag ska tågstationen invigas:) Ska bli skönt att man kan ta tåget istället för bilen. Så kan de som inte har körkort komma å hälsa på !!

Myshelg!

Har haft en underbat mysig helg!
var på Kosläpp utanör Kippan med 2 av Daniels systrar å Aminas kusinger såklart.
Blev en massa mys å bus!


Efter så bar de av till Lomma för lite grillning å bus=)

Söndagen bestod av 5 års kalas och byggkaos;)
Ska bli skönt nu när vi fått i nya fönster å balkongdörr=)

Nu städar de för fullt där ute! Underbart när de blir klart=)

Fredag

Fredag idag, det innebär att allt är som vanligt. Det blir en lugn å skön dag, på något sätt är jag sugen på grillat! Så gott de är! Men vi har ju ingen grill. Det blir ju att köpa en gasol grill när balkongen är klar å de är snart! :) Igår sågade de upp till dörren nästan hela vägen in, vill man så kan man sparka ut biten haha. Men imorgon så blir de antagligen att ta bort den biten. Så på söndag ska där vara en balkong dörr och iaf ett nytt fönster. Ska bli skönt att Amina kan sova ute i vagnen hör hemma och att man inte behöver sitta inne hela dagarna. Så ny håller vi på att försöka sälja lite så dör blir lite pengar till balkongsaker och möbler:) Ska bli underbart å bara kunna gå ut! Ska iaf köpa 2 badenbaden iaf :) Å Amiba ska få en liten rosa stol med parasoll:)

Tralala

Inte för att jag har mycket å skriva idag faktiskt med hade på något sätt lust.

Igår var de en mysdag hemma men min lilla familj, blev en tur till stan för att köpa en ny kudde till snuttan och älsklingen kunde söka jobb. När vi väntade på honom i bilen blev Amina lite otålig så hon fick min tomma tuggumi påse och den höll hon fast i handen hela tiden, tom när hon hade somnat i bilen. Så släppte hon den när vi kom hem å hon fick se sina leksaker i soffan. Lilla tokfia<3


Sen är de ett jävla letande på ny bil oxå, vår Lancer är förliten i kofferten:P
Vill ju kunna "rulla" in den, så man kan få plats med en vovve bredvid i slutet av sommaren:P
Vi får se hur de blir med de faktiskt!

Snart hoppas jag att den jävla balkongen blir klar! Börjar ju sakta men säkert jävligt säkert att bli klart, nu är iaf elementet borta så de kan såga upp till baklongdörren som de förhoppnings vis ska göra nu i veckan!

1 Maj

Igår var de första maj, å de "firades" ute i Hjortaröd med Kristensson släkten (sambons).
Lika trevligt alltid, men i år var de regningt å dant, inte mysigt alls!
Men grillat fick vi iaf, Amina trivdes i vagnen där de var varmt å skönt. Hon och Allis satt å kollade på elden=)


Efter åkte vi ut till Vetteryd för ännu mer mys och bus!
Som Allis och Amina busade och skrattade, så underbart att se!
De kommer ju nästan bli kusinbästisar, de är ju bara 10 mån emellan exakt på datumen =)


Helgen var ananrs lugn, Amina hade lite frber i lördags men det är ju så när tänderna snart tittar fram.

1 Maj

Igår var de första maj, å de "firades" ute i Hjortaröd med Kristensson släkten (sambons).
Lika trevligt alltid, men i år var de regningt å dant, inte mysigt alls!
Men grillat fick vi iaf, Amina trivdes i vagnen där de var varmt å skönt. Hon och Allis satt å kollade på elden=)


Efter åkte vi ut till Vetteryd för ännu mer mys och bus!
Som Allis och Amina busade och skrattade, så underbart att se!
De kommer ju nästan bli kusinbästisar, de är ju bara 10 mån emellan exakt på datumen =)


Helgen var ananrs lugn, Amina hade lite frber i lördags men det är ju så när tänderna snart tittar fram.

RSS 2.0